kolmapäev, 21. oktoober 2009

Title:

Et siis jah esmaspäeval käisin tallis, eile ei käind ... emps ei saand järgi tulla ja poleks kuidagi koju saand...
Igatahes täna käisin. Kõigepealt läksin Tixiga, maneežs olid tõkked üleval, tegin kordet ette, aga ei hakanud lollitama ju see ikka oli nendest kärnadest kah .. Igatahes varsti ronisin selga. Täna ei käinud kramplikult nagu eelmine kord. Algusest peale oli lõdvestunud pehme ja hea. tegin sammus üleminekuid, painutusi etc. Traavis ka tegin üleminekuid , suunamuutusi pöördeid igasugu, hästi hästi hea oli , üle keha väga paindlik, pehme. Galopis oli natuke kramplikum , eriti paremat pidi, vasakule oli nagu suht hea, voldid tulid ümarad ja üldse rütm oli hea. Hakkasin ühte risti, mille ees oli latt tulema, traavis. Abilatile lasin hüpega, esimesed korrad oli väga tähelepanelik, siis natuke hakkas muuga tegelema. Tulin 2x lattaeda ka, kartsin küll veits galopis sisse sadada, aga ei , fulee kenasti klappis, oleks pidanud ise vaid rahulikumalt istuma. Kuna ta selline kiire igate pidi, kipun KOGUAEG uurakil hüppesse minema. SHIT. Igatahes tulin 2x okserit ka, seda tuli esimenekord eriti hästi, marin ütles, et räigelt korjab jalgu vastu magu (peaks klapi panema). Igatahes süsteemi tulin ka korra ette ja siis parkuurina. Rist, okser, 3fuleed lattaed, lehvik, lattaed, süsteem. Esimene nii pikk parkuur ja täitsa ilusti, ühe vist tõmbasin alla, aga noh see pohhui .. Peaasi, et sõidud tõketele jne olid head, katsusin mitte kusagile "valmistuma" ronida. Siis korra tulin veel 4ttk järjest ja siis sirutusega traav ja vsjoo.
Järgmisena võtsin Popi. Teki lasi väga rahulikult boxis seljast ära võtta. Vahekäigus passis ka nagu vana mees muiste. Tavalised hampa kaitsmed olid talle sutsu väiksed, mitte koomiliselt , aga suts. Panin Syreti sedelga (Sorry Syrr) ka , seda lasi samuti panna, natuke jalutas edasi tagasi kui ma selle vööd kinni panin . Igatahes, tekk veel kah .. Vaatas natuke ebalevalt, astus veits eemale, aga kui selga sain polnud hullu, lasi ilusti üle pepsi panna, korra nagu tõmbas krampi, aga üldiselt passis rahulikult :DVõtsin siis külgratsmed ja läksin maneeži.Panin alguses kogemata külgratsmed tugevamini kui tahtsin, aga lõpuks jätsin nad ikkagi nii. Muidu panen niipalju, et lihtsalt alla hakkas sirutama, mitte ei jookseks moll üleval , seekord panin natuke kringlimaks. :D bad meh xD. Kuna varsti tulid nad sinna Lutheriga koperdama, siis kordet tegin mingi 20min umbes, pärast võtsin külgratsmed ära ja jalutasin, tegin peatusi, natuke toetusin turjale, haakusin sedelga külge, üsna normaalne oli, natuke nagu umbusklik oli ja oli valvel, aga enamasti lasi teha mis ma tahtsin . Tegin käekõrval paar imepisikest hüpet ka ja varsti läksin ära.
Siis mõtlesin üle pika aja Hanaga sõitma minna (ta Toris ja ma sõidan kuni ta ära läheb edasi) . Indrek ka just tuli ja läksime koso sõitma. Hana oli tavalisest rohkem puulõug, aga muidu oli heaa taga sõita .. Tegin madalaid hüppeid kah, Indrek tegi Villaga ka, kui Villaga lõpetas võttis ja proovis oma uut hobust kah :D . Ütles alguses, et Hana hüppab nagu siil xD (Villa ju paugutab täiega õhku ja värki), ma ikka arvasin, et järsku kõrgemaid paneb paremini, kusjuures Indrek palus tõsta ja lõpuks oli mingi 130 süs. okseri tagumine:D ilusti täitsa hüppas, ja ei olndgi päris siil :D Indrek oli päris rahul oma uue hobusega xD Igatahes minumeelest oli ta ka tubli :)))
Lõpuks lasin veel Mecu ka õue ja kiusasin teda xD

Kommentaare ei ole:

Teave minu kohta

Minu foto
Ikka mina. Friik ja muidusöödik.